Novi Sad
31.01.2014.
10:44 > 11:50
Jedan broj zdravstvenih ustanova nije upoznat sa odredbama Zakona o ostvarivanju prava na zdravstvenu zaštitu dece, trudnica i porodilja.
  • 01.02.2014 12:19
    E moja ministarka.
    A sta je pruzanjem usluge u roku 30 dana sto je po zakonu . Na ultra zvuk se ceka po nekoliko meseci ili se plati i odradi u dopunskom radu na istom aparatu i kod istog doktora kojeg redovno cekas nekoliko meseci. Hvala.
  • Stanko

    31.01.2014 12:34
    Zakon
    Molim g. ombudsmana da mi ukaže na situaciju gde se poštoje zakon ako se treba primeniti u korist čoveka - radnika. Ako nisi sa pedigreom (bogat) ili nemaš vezu, nikoga ne interesuješ. Ne žele da nas leče, daju nam lekove koji ničemu ne pomažu, ako hoćeš dobar lek, dobiješ beli recept (kupi). Znaju da ako nam daju dobre lekove umanjuju svoju plaću. Retki su lekari koji se drže Hipokratove zakletve. Zakon smišlja šalterska sestra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna